Bruno Car Rental wagenverhuur

Maak het jezelf gemakkelijk met Bruno Car Rental

Gaat u verhuizen of vertrekt u op vakantie? Bij Bruno Car Rental hebt u een ruime keuze uit bestelwagens en bedrijfsvoertuigen voor elke gelegenheid. We stellen verhuurwagens in alle maten ter beschikking, waarvoor u steeds op verschillende plaatsen verspreid in Limburg terecht kan.

De filosofie van Bruno Car Rental is: een scherpe prijs, een ruim aanbod en een snelle service. Met als extra pluspunt dat we een eenvoudige facturatie aanbieden aan bedrijven.

Graag vragen we u om minstens één dag op voorhand te reserveren. Een wagen reserveren kan enkel via deze website of telefonisch. Reserveren op onze locatie zelf is niet mogelijk. Let op: Dit zijn aanvragen voor reservaties! De reservatie staat pas vast, nadat je een ontvangstbewijs ontvangt via mail. Zodra je deze hebt, is de reservatie goedgekeurd en staat deze vast. 

Hertz partnership

Al meer dan 30 jaar zijn we een agentschap van Hertz. Naast onze bestelbusjes kan u dus ook kiezen uit een ruim aanbod aan personenwagens van kleine wagens, tot sportieve wagens, familiewagens en zelfs elektrische wagens. Voor ieder wat wils! Indien u particulier bent, dan is het nodig dat u beschikt over een creditcard om een wagen te huren via onze Hertz partnership.

Nummer Hertz: 089/ 56 38 00.

Reserveer online

Bekijk het gedetailleerde overzicht van al onze beschikbare voertuigen.

Overzicht voertuigen

Samenwerking Hertz

Heb je nog een auto nodig? Reserveer hier je personenwagen. 

Reserveer hier een auto

Waarom kiezen voor Bruno Car Rental


  • Scherpe prijs
  • Ruim aanbod
  • Snelle service
  • Eenvoudige facturatie

Onze voertuigen


Huren per maand is goedkoper!

Heb je vaak een tijdelijke aanloopwagen nodig? Huur één van onze bestelwagens voor minimum 3 maanden en krijg een voordelige offerte. Dankzij onze minilease actie heb je altijd je vloot beschikbaar.

Meer info en tarieven?

Contacteer ons

Waar kan ik een bestelwagen huren?